DE JOBSITE VAN AXI

Welke job kies je?

Omdat we continu investeren in nieuwe ICT oplossingen en services, willen we graag met jou kennismaken. Tijdens een eerste gesprek stellen we onze bedrijfscultuur, onze ICT-oplossingen en onze marktbenadering voor. Samen kijken we of je dromen en ambities  matchen met de doelen van onze organisatie.

Ben jij die leergierige software developer?

Heb jij een passie voor ICT infrastructuur services?

Heb jij talent voor sales?

Ben jij die ultieme serviceverlener?

Ben jij die persoonlijkheid met ondernemersgeest? Heb je de uitstraling en de intelligentie om een vertrouwensband op te bouwen met prospecten en klanten?

Jij opent de deuren. Je stelt doelgericht de juiste vragen. Je doorgrondt de probleemstelling. In nauw overleg met de klant en onze consultants werk je goed passende oplossingen uit.

Ben jij die betrokken business consultant?

Heb jij een neus voor nieuw talent?

Kan jij helder analyseren en vlot communiceren? Als business consultant ben je actief betrokken bij de softwareprojecten vanaf de probleem analyse tot en met de implementatie. Je geeft richting aan de oplossing die we gaan ontwikkelen en implementeren. Je schrijft samen met de klant de user stories uit en begeleidt de ingebruikname van de uitgewerkte oplossing.

Is deze werkomgeving iets voor jou?

 

WERKENBIJAXI

Privacy & Cookie Verklaring

 

Wil je graag meer weten of praat je graag eens met één van onze medewerkers? Kom gerust langs. We maken graag tijd voor je. Kijk alvast eens naar onze jobaanbiedingen.