DE JOBSITE VAN AXI

Stageopdrachten bij AXI

 

Op zoek naar een uitdagende stageopdracht? Wij hebben twee boeiende opdrachten voor je klaarstaan.

Broken Build Warning System

Digitale handtekeningen via blockchain

Voor de software builds die dagelijks worden gemaakt (via Jenkins) creeër je een dashboard dat op een centrale plaats binnen de software development teams wordt getoond op grote flatscreens.

 

Het dashboard dat je bouwt zal aangeven wie welke build heeft gemaakt en op welke omgeving deze is gerealiseerd.

 

Doel is dat het dashboard op een speelse manier de software developers verwittigt als een build werd gebroken. Je zou bv. kunnen denken aan een rode lamp die flikkert boven de werkplek van de developer. Het is aan jou om een leuke IoT toepassing te bedenken.

Bij overheidsinstellingen dienen documenten door één of meerdere personen te worden ondertekend alvorens ze mogen worden verzonden.

 

Omdat bestaande digital signage oplossingen complex zijn en dienen te lopen via een gecentraliseerde Certificate Authority server bestaat je opdracht erin om een alternatieve oplossing uit te werken met gebruik van blockchain-technologie.

 

Je analyseert en ontwikkelt een nieuw platform voor het digitaal ondertekenen van documenten dat kan worden geïntegreerd met onze oplossing voor digitaal dossierbeheer.

Is deze werkomgeving iets voor jou?

 

WERKENBIJAXI

Privacy & Cookie Verklaring

 

Wil je graag meer weten of praat je graag eens met één van onze medewerkers? Kom gerust langs. We maken graag tijd voor je. Kijk alvast eens naar onze jobaanbiedingen.